2023-а: Заекът носи щастие на Бика, Козата и Глигана. На 21

...
2023-а: Заекът носи щастие на Бика, Козата и Глигана. На 21
Коментари Харесай

2023-а: Заекът носи щастие на Бика, Козата и Глигана

2023-а: Заекът носи щастие на Бика, Козата и Глигана. На 21 януари настъпи годината на Черния воден заек. Неговото въздействие за всеки е самостоятелно, само че въпреки всичко има и някои общи трендове според от това в годината на кой източен знак е роден индивидът и каква е неговата буря.

Така да вземем за пример въздействието на водната буря на Черния заек ще смекчи прекомерната импулсивност на всички, родени под детайл огън, ще оглади ръбовете на тези, които са родени под детайла метал, ще подкрепи развиването на родените под детайлите земя, дърво и вода. Освен това заекът носи поколение, домашар е и спестовник. Той не толерира непотребния риск, арогантното държание и показността. В идващите редове ви предлагаме годишния хороскоп за 12-те знака от Източния зодиак.

Плъхът е образован, бдителен, ученолюбив, съобразителен и еластичен. Той е добър посланик. Успява елементарно и бързо да се ориентира във всевъзможни обстановки, да съзира компликациите и клопките и да ги заобикаля. И даже да попадне в капан, той отново съумява да се измъкне. Но през настъпващата година на Заека клопките няма да са малко, за това ще се следят възходи и падения при плъховете. За това представителите на този астро-знак би трябвало непрекъснато да са нащрек. Ще е добре да внимават с документи, контракти и вложения. Ще имате триумф в работата си, в случай че се концентрирайте в непосредствените си задания, овладеете прекомерно високите си упования и упоритости и навика си да манипулирате близките.

По отношение на персоналния живот ще е добре сантименталният Плъх да овладява импулсите си към неангажиращи флиртове, и да се концентрира към тези, които са значими за него. В здравословен проект страдащите от хронични болежки да си обръщат повече внимание. Укрепвайте физическата си форма с вярно хранене, спорт и разходки.

Бикът е устойчив и твърдоглав, трудолюбив и обективен, усърден и систематичен при реализиране на задачите. Бързо съзира опциите да печели пари и да гради кариера. Но Бикът е закостенял, могъщ и контролиращ и не умеещ да губи. Но макар тези си дефекти, Бикът съумява да поддържа чудесни връзки с хората, на които държи, а включително влиза и Заека. Поради това годината ще е много добра за Бика. Мнозина под неговия знак ще отбележат растеж в кариерата си. Все отново имайте поради, че ще имате и много разноски, тъй че правете си по-добро обмисляне. Ако решите да промените работата си, направете сметка за какъв брой месеца напред имате пари.

В годината на Заека фамилният Бик ще се радва на споделено благополучие, единодушие и единогласие и, в случай че се стреми да сътвори поколение, ще има нови мотиви за наслада. Тези, които към момента търсят подобаващата партия ще имат шанс в любовта.

В здравословен проект обръщайте внимание даже на дребните неразположения. Също по този начин не предприемайте опасности при пътувания и шофиране и изключвайте уредите, когато излизате от у дома.

Тигърът е разгорещен, самоуверен и съдбоносен, обича провокациите, рисковете и приключенията. А в годината на Заека това не се толерира. Спестовният Заек не утвърждава и харченето с необятна ръка, на което е привикнал Тигърът.

Като цяло през 2023 година Тигърът има прекрасен хороскоп, само че въпреки всичко ще му се наложи да работи върху своите дефекти и да извлича поучения от неуспехите си. И в случай че не се хвали доста и се държи по-дипломатично, ще може да си обезпечи една малко скучна, само че въпреки всичко плодотворна година с растеж на приходите.

За да се радва на споделено благополучие, ще е добре Тигърът да се постарае да освежи сантименталните и фамилни връзки. За свободните Тигри годината е изключително добра за намиране на подобаващ сътрудник, а за какво не и любовта на живота. В сферата на здравето учениците да одобряват по-питателна храна поради хроничната изтощеност. По-зрелите представители на знака да не се разсейват, когато карат или пресичат улици.

Според китайската астрология Заекът живее на Луната, която постоянно е с изменчиво лице. В годината на личния си знак той би трябвало да се усеща съвършено, само че това не е тъкмо по този начин. На него ще му се наложи да се оправя с промени и обрати, които не е възнамерявал. Но в случай че одобри метафизичен това, годината ще е по-скоро добра. В работата си, постоянно ще го саботират. Мнозина ще изискат да я изоставен, само че първо да си намерят нова. За благополучие благодетели ще ви оказват помощ, когато би трябвало.

За сантименталния, мирен, лоялен и плодороден Заек, който доста държи на положителните връзки в фамилията, с роднините и приятелите, 2023 година ще е много добра, в това число и за сватби и поколение. В здравословен проект релаксирайте повече, тъй като ахилесовата ви пета ще е тревогата, депресията и сърдечно-съдовата система.

Драконът е неотразим, деятелен, има доста мощна воля и добре изявени лидерски качества. Умее да печели пари, даже и от напълно безперспективни на пръв взор планове. Ако се постарае да е по-скромен и по-трудолюбив Драконът ще бъде подкрепян от Заека. Ще има шанс в службата, а в бизнеса ще се радва на положителни сътрудници.

По отношение на романтиката и персоналния живот обаче нещата ще бъдат по-трудни. Семейните Дракони у дома ще би трябвало да стъпват на пръсти, а за несемейните ще е добре да оставят флиртовете на по-задни позиции и да се съсредоточат в работата и кариерата си.

В сферата на здравето почивайте си повече, а поради риск от произшествия избягвайте остри предмети. Децата от знака да стоят по-далече от вода.

Годината на Заека може да бъде лека и спокойна за Змията, в случай че тя се постарае да не основава ненужно напрежение към себе си и овладява прекомерно високите си упования и условия. В работата си ще има добра преценка и ще прави дилемите си бързо. А в случай че работи по-дипломатично и без доста звук, тя ще има опция за положителни доходи и кариерен напредък. Предупреждението на Звездите е да не прекрачва закона и разпоредбите.

В съкровен проект за необвързаната Змия годината е доста подобаваща за основаване на постоянна сантиментална връзка с подобаващ сътрудник.

В здравословен аспект стресът от по-бързия работен темп и неприятното хранене ще снижи имунитета ви. Така че обърнете внимание там.

Всички Коне са предприемчиви, хазартни и амбициозни, инициативни и обществени, практични и прагматични. Когато решат да се потвърждават в работата и да печелят пари, те не оставят нищо да им се изплъзне от ръцете. Но тяхното по-напористо държание и непокорен манталитет влиза в дисонанс с силите на Заека. За това ще е добре Конят да се постарае да бърза постепенно и да се оглежда, тъй като има заплаха да допусне някаква сериозна неточност. В работата си – да не рискува и да се пази от интриги, да не разкрива секрети и пароли. Изключения вършат хората на изкуството, които ще пожънат триумфи.

Сякаш за отплата Конят ще има слънчев персонален живот. В общ здравословен проект не се обрисува нещо съществено, в случай че се вършат постоянни физически извършения.

Козата (Овца) е най-артистичният и най-творчески знак от Китайския зодиак. Тя има изискано възприятие за хубост и естетика. Влага творчество във всяко нещо, с което се захване и умее да печели пари. Въпреки, че наподобява небрежна и не изключително амбициозна, тя е перфекционист. Също като Заека, обича спокойствието и уюта и ненавижда разногласията, различията и неприятностите. Но за разлика от Заека, Козата не е изключително спестовна, прозорлива и практична, тя не понася ограничавания и строги графици. Всичко това може да й донесе неприятности през тази година. Все отново в областта на кариерата и бизнеса ще има изненадващи триумфи, тъй като 2023 година е вашата 40-та в огромния 60-годишен времеви цикъл. Въпреки огромният си напредък избягвайте огромните
залози в хазарта и по-рисковите вложения.

Любовта е доста значима за Козата и, в случай че тя са постарае да овладява страстите си, ще се радва на сърдечност, единодушие и единогласие с хората, на които държи.

В общ здравословен проект гонете психическото напрежение с йога или джогинг.

Маймуната е доста умна, изобретателна, колоритна и занимателна, само че и доста честолюбива. Тя има многочислени способности и гении, само че може да си сътвори проблеми в годината на кроткия, пестелив и систематичен Заек. В сферата на работата се обрисуват много трудности, тъй че ще би трябвало да деянията повече труд и непримиримост. А в случай че нещо не разбирате, питайте! И не показвайте страстите си на работното място, в противоположен случай вашата импулсивност ще ви донесе доста проблеми.

В сферата на любовта през 2023 година фамилните ще се радват на естетика. А тези, които търсят връзка, ще е добре да престанат с номерата и да намерят правилен израз на това, което усещат.

В здравословен проект не се претоварвайте с спомагателни задължения. Излизайте с другари и споделяйте повече. Това ще ви избави от надвисналите депресивни положения и отчаяние.

Петелът е упорит и артистичен. Умее да се ориентира във всяка обстановка, да преценя всеки факт. Планира добре, а при проблеми съумява да откри най-правилното решение посредством креативен метод. В годината на Заека обаче Петелът ще би трябвало да се сложни повече от 2022 година И да е надъхан с положителна настройка, че след пороя идва дъга.

Във финансов проект Петелът умее да печели пари, само че обича и да ги харчи. Склонен е да поема опасности, постоянно е несъобразителен. А Заекът по никакъв начин не обича сходно държание. За да си обезпечи една прилична и допустима година, ще е добре Петелът да е по-спестовен, по-тих и търпелив, да не търси лесни пътища за бърза облага. И да учи в свободното си време, с цел да покачва своите подготовка и успеваемост.

В съкровен проект не пренасяйте проблемите си от работата у дома. В здравословно отношение има две тенденции-изтощение и спад в имунитета от стрес и незадоволително питателна храна, и вероятни oбостряния на хронични болeжки.

Кучето е пословично със своята уместност, честност, честност и преданост, със своето възприятие за правдивост. Отговорно, прилежно и работливо, то има дарбата да работи с пари. Годината ще бъде постоянна за него, само че не е доста добра за пускане на бизнес. Въпреки че то може да срещне провокации и непредвидени обрати във връзка с кариерата си, в последна сметка всичко ще излезе на добър край стига да внимава в междуличностните връзки.

Кучето ще се радва и на постоянен персонален живот – фамилните от астро-знака ще имат естетика, а необвързаните ще имат късмет да срещнат своята половинка. Като цяло тези, които желаят да имат деца ще имат мотив за благополучие.

В здравословен проект ще бъдете податливи на вирусни и други болести. Заложете на физическите извършения и закалителни процедури. Гонете неприятното въодушевление с приятна компания.

Глиганът (Свиня) е считан за най-облагодетелствания знак от Китайския зодиак. Когато поставя даже и минимални старания, той ще съумява да реализира повече и да стигне по-далеч от другите. Въпреки, че наподобява мързелив, Глиганът е много деятелен и находчив. Той умее да печели пари и да прави рационални и преференциални капиталовложения. Има дарбата и да работи старателно, и да се забавлява, обича да се усеща необходим и потребен.

Годината на Заека ще бъде сполучлива и плодотворна за него. Той ще има опция за прогрес в кариерата, за разширение на активността си в бизнеса и за положителни доходи, стига да работи по-уверено.

Семейният Глиган ще се радва на единодушие и единогласие и, в случай че желае да сътвори поколение, интервалът в този момент е доста подобаващ за това. А тези, които към момента търсят подобаващата партия, ще имат шанса за една доста вълнуваща и буйна връзка.

В здравословен проект мнозина ще би трябвало да съблюдават диета поради кръвното, а други да вървят на минерелни бани поради ставни болежки.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР